Ans Motionscenter tilbyder

Motion for alle fra 15 år.
Ans Motionscenter har det nyeste udstyr til styrketræning af muskler og led.
Vi har udstyr af mærket Technogym Element. Det er udstyr med stor komfort, der er så let at anvende, at også uerfarne brugere vil elske det. Det høje komfort niveau gør udstyret velegnet til alle, også ældre og mindre mobile brugere
Råd og vejledning om din træning og dit personlige træningsprogram. Når du har trænet en 5-6 uger med det samme program er det måske tid til få nye udfordringer.
Vore instruktører skal nok sørge for at du ikke kommer til at kede dig.

Åbningstider

Der er SOMMERFERIE for instruktørbemandingen fra uge 27 til og med uge 31. Første instruktørbemandede dag efter ferien er dermed 9. august 2021.

Per 18. maj 2021 er vi tilbage til at holde åbent alle dage året rundt fra 05.00 – 23.00 (for eksisterende medlemmer)

Grundet folketingets beslutning den 17. maj 2021, at der ikke længere er krav om 100% bemanding i åbningstiden. Dette betyder at medlemmers nøgler give adgang fra 5 morgen til 23 aften, hvor medlemmer frit kan træne.
Der er stadig krav om, at alle skal have gyldigt Coronapas!

Der vil være uddannede instruktører til stede:
Mandage og tirsdage: 18.00 – 20.00
Enkelte formiddage: Ugedage og tidspunkter vil variere fra uge til uge. Tidspunkt fremgår af tavlen i centeret og via linket her.

Hvis der er behov for hjælp udenfor instruktørtiderne, skriv da til hos på motionansif@gmail.com, så ser vi om vi kan aftale en personligt møde.

Corona genåbning maj 2021 (opdateret 19. maj 2021)

Motionscenteret er underlagt nogle krav for at kunne holde åbent for medlemmer i tiden efter genåbningen i maj 2021.

Krav om Coronapas – center
Folketingets krav til åbningen siger, alle medlemmer i centerest skal have et gyldigt coronapas.

 • Hvis der er en instruktør i centeret skal Coronapas og medfølgende ID (sygesikring eller billede-ID) vises. Vi skal afvise dig hvis du ikke kan fremvise gyldig pas
 • Hvis der ikke er instruktør i centeret skal du stadig medbringe dokumentation på et gyldigt pas
 • Der SKAL udføres stikprøvekontol af ALLE personer i centeret mindst een gang dagligt. Personer uden pas skal afvises. Der er mulighed for bøde og/eller eksklusion af medlemsskab hvis der snydes.
  • 72-timers PCR eller lyntest der ikke er udløbet
  • Pas for fuldført vaccinationsforløb (14 dage efter FØRSTE stik)
  • Pas for overstået sygdom (14 dage efter positiv svar)
  • Der er ikke pas-krav for 15-17 årige. Man skal kunne dokumentere sin alder med ID
 • Der skal bæres mundbind til/fra omklædning og hvis man ikke træner. Under træningensperioden skal der ikke bæres mundbind
 • Der skal holdes 2 meter personafstand
 • Medlemmer skal selv spritte maskiner af efter brug
 • Omklædning og bad må gerne benyttes, men der er må højest være 4 eller 7 personer af gangen per omklædning. Antal fremgår at skiltning på dørerne

Krav om Coronapas – holddeltagelse
Ved deltagelse på hold skal man booke en plads via hjemmesiden på normal vis, samt vise sit pas til holdinstruktøren hver gang.

Forsamlingskrav
Der må højst forefindes 50 personer i centerets maskine-område. Det er også op til det enkelte medlem af overholde dette. Gå derfor ikke ind hvis du kan se der er for mange personer.
Antallet af personer i holdlokalerne er justeret via holdbookningen.

Omklædning og bad er åbent for medlemmer, men der er tilsvarende forsamlingskrav i disse rum (max 1 person per 4 m2). Der er skiltet på hver omklædning hvor mange personer der må være af gangen. Vi opfordrer til, at man omklæder og bader hjemme.

Hold-tilbud

Når du er medlem af motionscenteret kan du frit også benytte alle vores hold-aktiviteter.
Holdene er ikke faste sæson-hold, men medlemmer kan frit deltage fra gang til anden som det passer. Der er ingen binding eller krav til fast deltagelse.
For at vi kan være i lokalerne er der sat et maks. deltagerantal på hver enkelt holdtype. Man skal derfor booke sig ind på den aktuelle træningsdag via Conventus-systemet.
Via Holdplanen er der links til booking-siden, hvor man kan logge ind med sin brugerprofil og reservere en plads på holdet for dagen.

Man skal også være meget velkommen til at kigge ind under holdaktiviteten for at se det an og evt. få en snak med instruktøren.

Kropsanalyse-vægt

Motionscenteret har en InBody 370 “vægt”, som udfører automatisk kropsanalyse og angiver udmåling af f.eks. knogle-, muskel- og fedtmasse samt fordelingen på kroppen.
Når du er medlem af motionscenteret kan du frit blive analyseret efter ønske, f.eks. månedlig, for at følge din trænings effekt. Henvend dig blot til en instruktør, og de vil være behjælpelig med vejningen og forklaring/tolkning af resultaterne.

Antidoping Danmark

Doping, og alle former for præstationsfremmende midler er forbudt.
Vi samarbejder med Antidoping Danmark, hvilket medfører uanmeldte kontrolbesøg

DGI-streamer_WEB