Ans Motionscenter tilbyder

Motion for alle fra 15 år.
Ans Motionscenter har det nyeste udstyr til styrketræning af muskler og led.
Vi har udstyr af mærket Technogym Element. Det er udstyr med stor komfort, der er så let at anvende, at også uerfarne brugere vil elske det. Det høje komfort niveau gør udstyret velegnet til alle, også ældre og mindre mobile brugere
Råd og vejledning om din træning og dit personlige træningsprogram. Når du har trænet en 5-6 uger med det samme program er det måske tid til få nye udfordringer.
Vore instruktører skal nok sørge for at du ikke kommer til at kede dig.

For unge fra 12-14 år tilbydes “Funktionel Cross Fitness” som holdtræning. Kommende hold kører september – december 2019. Læs mere her: FCF.

Åbningstider

Alle dage året rundt fra 05.00 – 23.00 (for eksisterende medlemmer)

Der vil være uddannede instruktører til stede:
Mandag: 18.00 – 20.00
Tirsdag formiddag: tidspunkt vil variere fra uge til uge. Tidspunkt fremgår af tavlen i centeret.
Tirsdag: 18.00 – 20.00
Torsdag: 18.00 – 20.00

Hvis der er behov for hjælp udenfor instruktørtiderne, skriv da til hos på motionansif@gmail.com, så ser vi om vi kan aftale en personligt møde.

Hold-tilbud

Når du er medlem af motionscenteret kan du frit også benytte alle vores hold-aktiviteter.
Holdene er ikke faste sæson-hold, men medlemmer kan frit deltage fra gang til anden som det passer. Der er ingen binding eller krav til fast deltagelse.
For at vi kan være i lokalerne er der sat et maks. deltagerantal på hver enkelt holdtype. Man skal derfor booke sig ind på den aktuelle træningsdag via Conventus-systemet.
Via Holdplanen er der links til booking-siden, hvor man kan logge ind med sin brugerprofil og reservere en plads på holdet for dagen.

Man skal også være meget velkommen til at kigge ind under holdaktiviteten for at se det an og evt. få en snak med instruktøren.

Kropsanalyse-vægt

Motionscenteret har en InBody 370 “vægt”, som udfører automatisk kropsanalyse og angiver udmåling af f.eks. knogle-, muskel- og fedtmasse samt fordelingen på kroppen.
Når du er medlem af motionscenteret kan du frit blive analyseret efter ønske, f.eks. månedlig, for at følge din trænings effekt. Henvend dig blot til en instruktør, og de vil være behjælpelig med vejningen og forklaring/tolkning af resultaterne.

Antidoping Danmark

Doping, og alle former for præstationsfremmende midler er forbudt.
Vi samarbejder med Antidoping Danmark, hvilket medfører uanmeldte kontrolbesøg

DGI-streamer_WEB