Ans IF Gymnastik

Gymnastiksæsonen 2023-2024 startes op i uge 36. Vi ser SÅ meget frem til at komme i gang med alle holdene.

Vi tilbyder igen i denne sæson en bred palette af hold for både børn og voksne. På holdene vil der være både kendte og nye instruktører, som alle brænder for at komme i gang og give den gas med jer alle i en fantastisk sæson.

Man skal tilmeldes senest 3. gang man træner. Det sker her på hjemmesiden under menuen kontingent. Se en oversigt med alle vore træningstider her

Skulle du have spørgsmål eller har du lyst til at hjælpe i gymnastikafdelingen i øvrigt, så kontakt os endeligt. Der er altid plads til frivillige kræfter.

I løbet af august vil vore foldere blive omdelt inden for byskiltet i Ans.

Der vil være mulighed for at “smage” på gymnastikken, inden den officielle sæson starter. Derfor afholder vi henholdsvis Pizzaspring d. 18.08.23 og Søndagstummel d. 20.08.23. Mere herom nedenfor eller se begivenhed på Facebook.

PIZZASPRING

Vi gentager succesen fra sidste år, fredag den 18. august kl. 16.30-18.30 i Skolehallen

Pris: 25 kr. pr. deltager – som går til pizza
Der betales ved ankomst enten kontant eller mobilepay.

Tilmelding ikke nødvendigt, men vi har oprettet en begivenhed på Facebook så man kan se hvem der ellers deltager.

Kom med og giv den gas til en fed fredag aften med spring, leg og gymnastik. Skal den stå på gymnastik i næste sæson, eller skal I blot byde jeres unger på en enkel festlig aften med spring og pizza?

Vi starter ud med opvarmning, en masse spring og leg. Alle skolebørn er velkomne. Til at runde aftenen af med vil der være fællesspisning med pizza. Forældre skal være velkommen til at blive, der vil være mulighed for at købe en sodavand eller øl.

SØNDAGSTUMMEL

Som et nyt tiltag, vil vi også gerne lave noget for de små størrelser, søndag den 20. august klokken 10.00-12.00 i Skolehallen.

Pris: 10 kr kr. pr. deltager – som går til saft og snacks.
Der betales ved ankomst enten kontant eller mobilepay.

Tilmelding ikke nødvendigt, men vi har oprettet en begivenhed på Facebook så man kan se hvem der ellers deltager.

Kom og få en sjov søndag formiddag med jeres børn. Alle fra 1 år og i børnehave er velkommne. Både forældre og børn må deltage. Vi starter med opvarmning og leg og så tømmer vi redskabsrummet og laver en kæmpe legeplads i hallen. Til at runde dagen af på, vil der være saft og snacks. Der er også mulighed for at blive og spise en madpakke inden lur. Forældre kan købe sodavand på dagen.