Ans IF Gymnastik

Gymnastiksæsonen 2023-2024 startes op i uge 36. Vi ser SÅ meget frem til at komme i gang med alle holdene.

Vi tilbyder igen i denne sæson en bred palette af hold for både børn og voksne. På holdene vil der være både kendte og nye instruktører, som alle brænder for at komme i gang og give den gas med jer alle i en fantastisk sæson.

Man skal tilmeldes senest 3. gang man træner. Det sker her på hjemmesiden under menuen kontingent. Se en oversigt med alle vore træningstider her

Skulle du have spørgsmål eller har du lyst til at hjælpe i gymnastikafdelingen i øvrigt, så kontakt os endeligt. Der er altid plads til frivillige kræfter.

 

KOMMENDE EVENTS I ANS IF GYMNASTIK

09/11 – 2023 T&T – TÆNING OG TAPAS

Ans IF Gymnastik inviterer dig til åben træning på vores hold den 9/11 kl. 19.30 i Skolehallen. Dette er en fantastisk mulighed for at afprøve træningsformen, og som en ekstra bonus vil der også være lidt lækkert til ganen efter endt træning.

Vi står får en let tapasanretning. Øl, glas vin, sodavand betales på aftenen til den nette sum af 10 kr. (Vi bestiller mad ud fra antallet af tilmeldte).
Skulle du blive interesseret i at deltage på holdet, kan du finde flere oplysninger her:

Dette træningshold fokuserer på fysisk træning og at komme i form i en social sammenhæng. Musikken skaber den rette atmosfære og får sveden til at pible frem. Vi lægger særlig vægt på at styrke core og de større muskelgrupper. Vi ønsker, at du forlader træningen med en følelse af velvære, så der vil altid være udstrækning og afspænding til slut.

Bag holdet står et erfarent team bestående af Lotte, Susan, Marianne og Ida (som er på barsel). Træningerne finder sted hver tirsdag og torsdag. Vi glæder os til at se dig!

 

25/11 – 2023 – EN DAG I VGF SPRINGCENTER

Event for Krudtugler, Himmelhoppere, og Power Kids

Vi gentager vores succes fra sidste år, med et ekstra tilbud om at prøve og træne i et rigtig springcenter med springgrav, pomfritgrav, stortrampoliner osv.
Datoen er: d. 25 november klokken 15-17.

Dagen byder på opvarmning, spring i lange baner, pause med kage og derefter flere spring. Tilmelding sker til jeres respektive instruktører, de vil have en liste i kan krydse af på til træning.

Sted er VGF (Viborg Gymnastik Forening) Sankt Laurentii Vej 22a, 8800 Viborg. Det er tæt på Nørresø, hvor I som forældre kan gå en tur, løbe, eller smutte op og shoppe i Vibrog by. Der er også en balkon i hallen, hvis I vil se hvad jeres børn træner den dag. Så gør det endelig til en hyggelig tur.

 

17/03-2024 – FORÅRSOPVISNING

Info om program og gæstehold kommer snart!