Ans IF Svømning Tilmelding åbner d. 24-8 kl. 18.00

Så er vi ved at være klar med sæson 2020/201 med endda 2 nye hold, for det er med glæde vi igen har undervisning for børn i Kjellerup  svømmesal på programmet.

I varmtvandsbassinet i Ans tilbyder vi motion for voksne, babysvømning og Wellness for gravide. Vi har de seneste år haft stor succes med forskellige former for motion i vand, såsom vandgymnastik for pensionister, Aqua fitness for voksne, Vandtilvænning for voksne og i år også for børn fra 12 år og op efter, baysvømning og Wellness for gravide. Vi har i øjeblikket 13 hold. Holdene plejer som regel at blive fyldt op, så kommer der nu mange på venteliste, vil vi undersøge om der kan blive mulighed for yderlig et hold.

I Kjellerup Svømmesal kan vi nu med glæde igen tilbyde svømmeundervisning for børn, et hold for børn begyndere og et for børn lidt øvede og vi vil i år også prøve at tilbyde forældrene at dyrke motionssvømning mens deres børn får undervisning.

Du kan til højre på menuen ”Hold og trænings tider” få et overblik over de forskellige hold, og hvornår de træner.
Du kan også se, hvem der er instruktør/træner på holdene, og hvad de hver især tilbyder.
Vore instruktører i varmtvandsbassinet er frivillige entusiaster fra Ans og opland, som gennem diverse kurser hele tiden søger at dygtiggøre sig for på den måde at kunne tilbyde en spændende og varieret undervisning.

Tilmelding foretager du øverst på  denne hjemmeside ved at klikke på kontingent/svømning/derefter tryk på det hold du vil deltage på, og følg vejledningen, der åbnes op for tilmelding Mandag d. 17. August kl. 18.00. Pensionister skal ring og tilmelde sig til Gerda Bovbjerg på tlf. 21668365.  Alle regler for at forhindre Corona – 19 i at  brede sig, som er udstukket af Staten, Silkeborg Kommune og Halbestyreren skal selvfølge overholdes og bliver der igen lukket for svømmehaller inden vi kommer i gang vil kontingent blive betalt tilbage.

Skulle du have spørgsmål – eller har du lyst til at hjælpe til som frivillig, så kontakt os endelig.

Vi glæder os til at se dig.

Venlig hilsen

Svømmeudvalget