Ans IF Dagidræt

DAGIDRÆT i Ans er oprettet af Ans IF i 2008 under eget udvalg benævnt dagidrætsudvalget. Der er tale om et tilbud til alle voksne, der har mulighed for at deltage i dagtimerne.

Målsætningen er at give primært den voksne del af borgerne mulighed for motion og socialt samvær. Aktiviteterne foregår i AIKC i vinterhalvåret, men er der ønske om udendørsaktiviteter i sommerhalvåret, vil dette være muligt efter aftale.

Aktiviteterne foregår på tirsdage kl. 9.30 – 11.30 i AIKC fra 5. oktober 2021 frem til den 29. marts 2022. Man kan bare møde op og blive registreret ved henvendelse til udvalgsmedlemmerne, eller man kan tilmelde sig her på siden under fanen kontingent – dagidræt.

Der er mulighed for at deltage i tæppecurling, boccia, carpet bowls, badminton, skumtennis og bordtennis, hvor man kan deltage i alle aktiviteter eller enkelte efter ønske. Der kræves ingen forkundskaber, blot man medbringer et par sportssko/indendørssko.

Aktiviteterne er i øvrigt sammensat, så der er mulighed for større eller mindre fysisk udfoldelse, afhængig af ønske og formåen.

Efter aktiviteterne er der mulighed for fælles frokost, hvor man kan købe sportsbolle til fornuftig pris.

Kontingent for vinteren 2021/2022 er 300,00 kr., som kan betales af 2 gange henholdsvis før og efter nytår.

I 2021 er der opstart tirsdag den 5. oktober kl. 9.30, de første 2 gange er prøvegange.