Ans IF Dagidræt

Kontaktoplysninger
Niels Peter Ross Petersen (Udvalgsmedlem) tlf. 61701792

DAGIDRÆT i Ans er oprettet af Ans IF i 2008 under eget udvalg benævnt dagidrætsudvalget. Der er tale om et tilbud til alle voksne, der har mulighed for at deltage i dagtimerne.

Målsætningen er at give primært den voksne del af borgerne mulighed for motion og socialt samvær.

Aktiviteterne foregår Tirsdage, vi starter første Tirsdag i Oktober og slutter sidste Tirsdag i Marts kl. 9.30 – 11.30 i AIKC. Efter sommerpausen starter vi igen den 3. oktober 2023 frem til den 26. marts 2024.

Man kan bare møde op og blive registreret ved henvendelse til udvalgsmedlemmerne, eller man kan tilmelde sig her på siden under fanen kontingent – dagidræt.

Der er mulighed for at deltage i tæppecurling, boccia, carpet bowls, badminton ,ringo, new arge curling og skumtennis hvor man kan deltage i alle aktiviteter eller enkelte efter ønske. Der kræves ingen forkundskaber, blot man medbringer et par sportssko/indendørssko.

Aktiviteterne er i øvrigt sammensat, så der er mulighed for større eller mindre fysisk udfoldelse, afhængig af ønske og formåen.

Efter aktiviteterne er der mulighed for fælles frokost i caféen.

Kontingent for 23-24  150,00 kr.  som kan betales af 2 gange henholdsvis før og efter nytår, eller 1 gang for hele sæsonen.

I 2023 er der opstart tirsdag den 3. oktober kl. 9.30, de første 2 gange er prøvegange.