Events

Velkommen til Ans IF – en aktiv idrætsforening drevet af frivillige.

I Ans IF tilbyder vi moderne idrætsfaciliteter til børn, unge og voksne i og omkring Ans by. For at kan drive en sund og attraktiv forening, er det vigtigt at alle hjælper til. Derfor har vi indført tiltaget ”4 timer for fællesskabet”

4 timer for fællesskabet betyder, at alle medlemmer (eller forældre til de yngre medlemmer) forpligter sig til at hjælpe i 4 timer hen over året – primært i forbindelse med foreningens events som Pramdragerfest og Tange Sø Festival.

Find mere info herunder. Længere nede på denne side finder du FAQ

Du finder alle ledige opgaver her https://ansif.onlinebooq.dk/

 

FAQ

Q: Hvorfor skal jeg hjælpe, jeg betaler jo kontingent?

A: Det er desværre ikke nok blot med kontingent til at drive en forening. Vi har en god indtjening ved vores events, så derfor er jeres tid vigtig og nødvendig. Kontingent ville blive alt for dyrt, hvis vi både skulle ansætte og aflønne personale til vores events. Samtidig er vores events med til at skabe liv i vores lokalområde.

Q: Hvad får jeg for at være frivillig?

A: En forening med en sund økonomi hvor der er råd til udvikling og gode faciliteter. Som frivillig til Tange Sø Festival i 2022 fik man for 4 timers arbejde 1 festvalarmbånd, 1 T-shirt og 2 ølbilletter af en samlet værdi på ca. 800 kr. 

Vores Pramdragerfest som er byfesten i Ans giver en øl/vand pr. vagt/opgave. 

Q: Jeg har et ønske om en bestemt opgave jeg gerne vil have, hvad gør jeg?

A: Når du tilmelder dig Hjælpelisten inde på Ans IF – Onlinebooq får du mulighed for at skrive hvad du helst vil. Vi vil forsøge at efterkomme alle ønsker.

Q: Hvordan tilmelder jeg mig?

A: det går du via dette link: Ans IF – Onlinebooq Enten på en specifik opgave du finder på listen, eller på hjælpelisten, hvor du tilmelder dig under det udvalg du hører til hos.

Q: Hvor finder jeg information om, hvad de forskellige opgaver til Pramdragerfesten går ud på?

A: Det finder du ved at klikke her

Q: Hvor finder jeg information om, hvad de forskellige opgaver til Tange Sø Festival går ud på?

A: Det finder du ved at klikke her

Q: Kan jeg få den samme opgave hvert år? 

A: Vi forsøger at fordele vagterne så retfærdigt som muligt. Vi har inddelt opgaverne i forskellige kategorier efter belastningsgrad. Så har du et år med en forholdsvis let opgave, kan du ikke forvente at beholde den år efter år. 

Q: Hvorfor står der et bestemt idrætsudvalg ud for nogle af opgaverne?

A: Det er fordi det forventes at medlemmerne i den idrætsgren tager opgaverne. Det vil typisk gå på tur mellem de forskellige idrætsgrene for at sikre en fair fordeling. Du må altid gerne hjælpe alt det du har lyst til, men vær opmærksom på hvilke opgaver den idrætsgren du er medlem af har. 

Q: Vi er et par stykker eller en gruppe der gerne være sammen om en opgave, hvad gør vi?

A: I må som udgangspunkt være klar når opgaverne bliver frigivet inde på Ans IF – Onlinebooq, ellers skriv til os på ansifbestyrelse@gmail.com så finder vi sammen en løsning. 

Q: Jeg har glemt hvad, hvor og hvornår jeg har en opgave, hvad gør jeg?

A: Du logger ind på din profil ved at trykke på kundelogin her: Ans IF – Onlinebooq klik på kommende hold for at se hvad du er tilmeldt.

Q: Hvor kan jeg se hvem jeg er på hold med og hvornår jeg skal lave noget?

A: Det kan du her: (link til hjemmesiden med skema opdateres hver x dag)