ANS IF Outdoor

Kontaktoplysninger
Jørgen Storgaard Nielsen (Formand) – tlf.: 24 28 04 77
Se alle kontakter her

Outdoor Ans er et nyt udvalg under Ans IF:

Formål for Outdoor Ans er
1.Udvikle og vedligeholde Ans Søbred (stranden med aktiviteter) – læs mere nedenfor.
2.Outdoor hold for 20 børn i alderen 11-16 år – læs mere nedenfor.
……flere ting kommer til når vi er klar.

1. Udvikle og vedligeholde Ans Søbred
I Outdoor Ans udvikles og vedligeholdes Ans Søbred (stranden med aktiviteter) i samarbejde med Silkeborg kommune. Det gælder om at sikre området med stranden og broerne er et attraktivt område for byens borger og gæster som kommer til området.

2. Outdoor Ans for børn i alderen 11-16 år:
Der oprettes et Outdoor hold på max 20 børn i alderen 11 – 16 år (som bliver 12 år i 2022). Der afholdes min 8 events for disse 20 tilmeldte børn i løbet af året enten i hverdagene eller i weekenden. Se de konkrete events her – både beskrivelse og tidspunkt for events

Der er ikke en fast klubaften men forskellige events som er meget forskellige aktiviteter i naturen omkring Ans. Nogle event er udenfor Ans. Events afholdes fra maj til oktober (evt. i november og december) – dog ikke i juli pga. sommerferie.

Mange events skal afholdes som ”low budget” så mange events kan dækkes af kontingent. Til nogle events kan der være yderligere brugerbetaling på.

Pris 400 kr. pr barn for at gå til Outdoor.

At gå til Outdoor Ans er på eget ansvar.

Base for Outdoor Ans er Søsportshuset.

Til hvert event – 2 instruktører arrangerer et event. Børn som har betalt kontingent i Outdoor Ans tilmelder sig så det pågældende event (Vi tager ikke andre børn ind som ikke er medlem af Outdoor).

Forældre til børn i Outdoor Ans skal være indforstået med at der forekommer kørsel til nogle af events eller bidrage med lidt mad (boller, sandwich).