Ans IF er lukket ned til den 30. marts, eller til der kommer en ny udmelding fra myndighederne.
20. februar, 2020
Udendørs Yogahold starter op mandag den 27. april kl. 17-18
24. april, 2020
Vis alle

Kontingent under nedlukningen

2020-03-12
Grundet ministeriets Corona-anbefaling, lukkes motionscenteret for alle medlemmer indtil videre. Dette gælder såvel maskinerne samt alle holdtræninger.
Derfor er alle medlemmers nøgler inaktiveret, så de ikke længere giver adgang til dørerne.
Efter lukkeperiodens ophør, vil medlemmernes abonnementsperiode blive forlænget med lukkeperiodens varighed, så medlemmerne dermed kompenceres for lukketiden.

2020-04-04:
Det er jo uvist hvornår motionscenteret må åbne igen.
Alle aktive medlemsskaber er netop blevet forlænget med 33 dage, som dækker for jeres mistede adgang fra 12. marts til 13. april.
Vi forlænger igen når vi kommer længere hen. Alle aktive medlemmer får kompenceret deres mistede tid 1:1.
Vi vil selvfølgelig gerne, at der stadig er medlemmer når vi åbner igen, så vi vil opfordre til at lade jeres medlemsskab forblive aktivt.

2020-05-17:

Kære Motionsmedlem.

Corona har lukket vores motionscenter for en periode. En meget lang periode, og det er vi alle meget kede af.

Vi er dog også bekymrede for vores økonomi.

Hele Ans IF, og herunder også motion, vil blive stærkt udfordret på økonomien. Der er ikke adgang til de vanlige indtægter fra sommerfesten og musikfestivalen, og der er en alvorlig nedgang i kontingentindtægter. De fleste udgifterne, bl.a. motionscenterets husleje, forbliver dog de samme.

Ifølge DGI, har man som udgangspunkt, ikke krav på at få sit kontingent tilbagebetalt, da det man betaler for, er et medlemskab og ikke en ydelse.

Motionsudvalget har arbejdet med en model, som giver en mulighed for delvis kompensation til vores medlemmerne.

Vi håber dog at du som medlem, vil give vores trængte økonomi en hjælpende hånd, så der fortsat kan være et motionscenter i Ans efter krisen.

Du hjælper også rigtigt meget ved ikke at benytte kompensationen. På den måde er du med til at sikre en mere stabil kontingentindtægt, og dermed en bedre økonomi. Hvis du allerede har opsagt dit abonnement, håber vi du vil overveje at tilmelde dig igen for at bidrage til bibeholdelse af centeret.

Kompensationen vil forlænge abonnementsudløbsdatoen med 50% af den periode medlemmet har været betalende under nedlukningen. Dette vil svare til ½ pris i nedlukningsperioden.
F.eks. hvis du har været aktivt betalende medlem i 2 måneder under lukkeperioden, vil du kunne få forlænget datoen til næste betaling med 1 måned.

Ønskes kompensationen, skal du skrive til motionansif@gmail.com herom. Herefter vil du blive forlænget op til nu, og efterfølgende med 14 dage per måned indtil vi må åbne igen. Du skal være aktiv medlem når du henvender dig, så der en dato at forlænge.
Ansøgningsfristen for kompensationen bliver 14 dage efter centerets kommende officielle genåbningsdato.

Vi glæder os vanvittig meget til at se jer igen og komme i gang med den hårdt tiltrængte træning.

De bedste hilsner
Motionsudvalget