Velkommen i Ans Motionscenter

Kontaktoplysninger
Trine Kristensen (Formand) – tlf.: 61 68 67 49
Se alle kontakter her

Ans IF Motion & Fitness er et foreningsdrevet center under Ans IF. Instruktørerne er frivillige og uddannet under DGI. Centeret er for alle fra 15 år.

Motionscenteret har udstyr af mærket Technogym Element. Det er udstyr med stor komfort, der er så let at anvende, at også uerfarne brugere vil elske det. Det er også velegnet til ældre og mindre mobile brugere.
Vi tilbyder løbende råd og vejledning om din træning og dit personlige træningsprogram fra vores uddannede instruktører.

Åbningstider

Som aktivt medlem vil din nøglebrik give dig adgang til centeret samt omklædning og bad alle årets dage mellem 04.00 og 23.00.

Der vil være uddannede instruktører til stede
Mandage og tirsdage: 18.00 – 20.00
Enkelte formiddage: Ugedage og tidspunkter vil variere fra uge til uge. Tidspunkt fremgår at kalenderen her:

Ferie og helligdage

Som udgangspunkt følger centerinstruktørerne skolernes ferier og helligdage. Det vil sige, at der ikke er instruktørbemanding de dage hvor folkeskolen også er lukket.
I sommerferien holder centerinstruktørerne dog kun ferie i ugerne 28-31. Hvis man i denne periode har behov for instruktørhjælp, bedes man skrive til motionansif@gmail.com, så finder vi en løsning.

Holdinstruktørerne kører deres egne regler mht. lukkedage, og har muligvis stadig hold i ferie og helligdage. Kig på fanen med Holdtilbud for at se om der er hold en pågælden dag.

Holdtræning

Inklusiv i abonnementet er der frit brug af vores åbne holdtilbud.
Desuden har vi et samarbejde med fysioterapeut Casper Høøg, hvor vi tilbyder lukkede hold med særlig fysioterapeutisk holdtræning.
Se mere under menupunktet Holdtilbud.

Bliv medlem

Ønsker du at blive medlem? Se mere under menupunktet Medlemskab og Gæstekort.

Kropsanalyse-vægt

Motionscenteret har en InBody 370 “vægt”, som udfører automatisk kropsanalyse og angiver udmåling af f.eks. knogle-, muskel- og fedtmasse samt fordelingen på kroppen.
Når du er medlem af motionscenteret kan du frit blive analyseret efter ønske, f.eks. månedlig, for at følge din trænings effekt. Henvend dig blot til en instruktør, og de vil være behjælpelig med vejningen og forklaring/tolkning af resultaterne.

Vi ses…

20131116_171035