Ungdom opstart: onsdag d. 6. januar 2016
29. december, 2015
Tak for i år!
31. december, 2015
Vis alle

Begynderhold i cirkeltræning/fitboksning i januar

I januar måned ændres fredagens fitboksningshold til et begynderhold for de, som ønsker at komme igang med cirkeltræning.

Øvelserne er de samme som der benyttes mandag, onsdag og fredag, men vi starter fra begyndelsen med teknik og grundig gennemgang af øvelserne, så helt nybegyndere kan være med. Om fredagen er der normalt ingen boksning med mindre det ønskes. Begynderholdet er tænkt som en blid opstart til de normale mandag-, onsdag- og fredagstræninger der går under navnet “fitboksning”.

Cirkeltræningen bygger på en række stationer, hvor man på hver station udfører én gulvøvelse i en periode. Efter en kort pause roterer man videre til næste station og dermed en anden gulvøvelse. Det er en blanding af konditionstræning og styrketræning – oftest blot med egen kropsvægt. Vi benytter ikke maskinerne i træningscenteret, men er i fitboksningslokalet. Alle kan være med på deres aktuelle niveau og man justerer selv intensiteten.

Begynderholdet foregår hver fredag kl. 16.30-17.30 fra den 8. – 29. januar, hvor man møder omklædt og frisk ved motionscenteret. Hvis man endnu ikke er medlem af Motion, kan man få en prøvegang på holdet. Jeg henter jer ved døren til motion kl. 16.30. Det er ikke et fast hold, så man deltager bare de dage man kan og har lyst. Efter januar sætter vi stille tempoet op til normalen igen.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til motionansif@gmail.com.

Med venlig hilsen
Mikael Lind
Instruktør, Ans IF Motion