Outdoor for børn gentages i 2022
29. marts, 2022
Svømning er nu klar med forår 2023
30. april, 2022
Vis alle

Yoga forår/sommer 2022

Nye yoga hold starter op efter påske og vi tilbyder igen tre hold med træning mandag, onsdag og fredag.
Onsdags og fredagsholdet starter op uge 16 og mandags holdet starter først op i uge 17, da der ikke er træning på helligdage.

Husk at få tilmeldt jer, der der er begrænsede antal pladser på holdene. Vi åbner op for tilmelding mandag den 4. april kl. 18.00, og vi glæder os til at se jer.

Træningstiderne er i AIKC i multisalen og holdende træner :

Asthanga Yoga mandage kl 19-20
Hatha Yoga onsdage kl. 17-18
Hatha Yoga fredage kl. 9-10

 

YOGA
Yogaen er for alle, der ønsker en stærkere og mere smidig krop, samt ro i sindet og en øget bevidsthed om egen person. Yoga er en række øvelser, som udføres siddende, stående og liggende i takt med åndedrættet. Det kræver ikke højt fitness niveau eller smidighed for at kunne deltage på holdene. Yoga kan tilrettes alle aldre og målgrupper. Det kræver kun lidt gå-på-mod og tålmodighed, da yoga kan tage lidt tid at finde sin balance i.

Yoga er bl.a. godt for rygsmerter, uro i benene, tankemylder, fordøjelsen, stress og meget mere. Desuden kan yoga ruste os til de bump, der kommer igennem livet, ved at vi arbejder med at være i vores egen krop og øge bevidstheden igennem åndedrættet. Vi tilbyder to forskellige træningsformer for yoga fordelt på 3 træningstider. Alle yogahold er med Line som instruktør.

Line
Mit navn er Line og jeg bor i Ans med min søn. Jeg har dyrket yoga siden 2009, mest Ashtanga yoga, men har også stiftet bekendtskab med Flow og yin yoga. Desuden var jeg sidste sommer på 6 ugers uddannelsesforløb i Holland med Hatha Yoga. Jeg går meget op i kvaliteten af øvelserne, den kropsbevidsthed og mentale ro de giver. Det er den passion, jeg brænder for at give videre. Udover yogaen, har jeg i mine ungdomsår danset og spillet håndbold. Men yogaen er, for mig, den bedste motion af krop og sind. Jeg glæder mig til dele min passion med jer alle sammen.

Asthange Yoga
Voksne i alle aldre
Mandage kl. 19.00-20.00 i AIKC
Pris: 350 kr.
Max 20 deltagere pr. hold
Asthange Yoga er en koreografisk form for yoga med øvelser, som især arbejder med udholdenhed, styrke og smidighed af dine muskler. Asthange Yoga giver lange slanke muskler og er et godt tillæg til anden fysisk træning. Asthange Yoga er den form for yoga, vi tilbød, da vi startede yoga op i foreningen. Holdet er for alle både nybegyndere og øvede, da øvelserne kan tilpasses den enkelte deltager.

Hatha Yoga
Voksne i alle aldre
Onsdage kl. 17.00-18.00 i AIKC
Fredage kl. 10.00-11.00 i AIKC
Pris: 350 kr.
Max 15 deltagere pr. hold
Hatha yoga er den oprindelige form for yoga, som alle andre yoga typer udspringer fra. Vi arbejder med styrke, smidighed og koncentration af vores mentale velvære, igennem en række øvelser fra toppen af hovedet til bunden af vores rygsøjle. Holdet er for alle både nybegyndere og øvede, da øvelserne kan tilpasses den enkelte deltager.