Yoga forår/sommer 2022
30. marts, 2022
Vis alle

Sommersvømning tilbydes.

Ans IF`s svømmeudvalg kommer med nye tiltag nu da svømmesæsonen 21/22 er færdig. Vi har i den sidste stykke tid fået flere henvendelser om at det er for tideligt at vi slutter med svømning, så derfor åbner vi op ned nogle hold som gør det muligt at forlænge sæsonen til også Maj-Juni og det er for følgende hold Vandgymnastik for pensionister, Wellness for gravid og Babysvømning.

Der er enkelte ledige pladser på pensionist holdene kontakt her Gerda Bovbjerg 21668365 på baby hold 1 er der 5 og hold 2 en plads og på Wellness er der mange pladser så smut lige herfra ind på kontingent/svømning og se mere om de forskellige hold her, der er også her tilmeldingen foregå dog undtagen pensionister som skal kontakte Gerda. Kontakt endelig Formanden Tom Sørensen for yderlige oplysninger, på tlf. 71956497

Næste sæson er så småt ved at være på plads, vi får nyt blod ind på 3 af holdene i form af 3 nye instruktører, da Anni og Heidi efter mange års tro tjeneste ønskede at stoppe her efter denne sæson, det samme gjorde Ingrid Døssing også og hendes afløser er også på plads men hun skal opereres en gang til efteråret så derfor forsætte Ingrid et samarbejde med hende i hvert fald indtil Jul så må vi se til nytår.