Yoga forår/sommer 2022
30. marts, 2022
Ans IF fodbold
3. juni, 2022
Vis alle

Svømning er nu klar med forår 2023

Svømmeholdene for foråret 23 er nu på plads og skulle dit nytårsforsæt være mere motion for både unge, de lidt ældre og pensionsister har i nu muligheder i 34 grader varmt vand i AIKC-centeret og det gælder selvfølelig både damer og herre. Vi har oprettet alle hold som vi havde i efteråret og her er:  Aqua fitness for 50 år  + mandag v/Helle Hust og Dorrit,  Bente og Ingrids hold 2 om tirsdage og Bodils hold 1 for babyer fyldt op.

De øvrige hold er der forsat enkelte ledige pladser. Dog er holdet for gravide i fare for aflysning da der lige p.t. kun er 2 tilmeldt. Vandgymnastik for pensionister ved Gerda Bovbjerg hvor der er 3 hold er der kun enkelte pladser og her bedes i kontakte Gerda på tlf. 21668365 for der er plads både Tirsdag og Onsdag formiddag.

For de øvrige holds vedkommende skal i gå ind på ansif.dk/ kontingent/betal kontingent/svømning og så tryk ud for det hold i evt. vil med på, her finder i også flere oplysninger og ellers følg anvisningerne, er der brug for mere hjælp kontakt endelig Tom Sørensen på mail: kongensbro_97@hotmail.com eller tlf. 71956497

Der startes op nu her i uge 1 og første gang er gratis hvis i nu er usikker på om det er noget for jer.