Fitness Tryday – Åbent Hus 12. januar
26. december, 2019
Wellness for gravide
4. februar, 2020
Vis alle

Brag i Hallen

Søndag den 2. februar var Ans Idræts-og Kulturcenter fyldt op med glade børn, da håndboldudvalget traditionen tro havde arrangeret ‘Brag i Hallen’ for alle børnehold. Sådan et arrangement indebærer indløb med musik og lys, og speaker med navneopråb til kampene, opråb af scoringer undervejs i kampen og ikke mindst kåring af kampens bedste spillere fra hvert hold samt kampens detalje, alle med en lille tilhørende præmie. Forældre fra alle hold havde bagt kage, så der var gratis kage til alle børn i hallen.

“En stor tak til alle der har deltaget i dag – både spillere, trænere, forældre, og ikke mindst Sport 24 der har sponsoreret gaver til børnene”, udtaler Eva Sehested fra Håndboldudvalget, og fortsætter “Det betyder meget for sammenholdet i en lidt mindre klub som vores, at der er stor opbakning til vores arrangementer, bl.a. som i dag med Brag i Hallen”. 

På tirsdag er der kamp i hallen igen, når Serie 3-damerne møder Team AK kl. 18:45 og Jyllandsserie-herrerne efterfølgende møder Silkeborg-Voel KFUM kl. 19:45.

Vel mødt i hallen;-)