Lukker for tilmelding i Søsport på søndag samt justering af klubaftnerne – læs mere her
19. juni, 2020
Træningstider for sæsonen 2020-2021 er nu på plads
2. august, 2020
Vis alle

Årets unge Ans IF’er 2019

Kære Alle.

For at anerkende vores unge frivillige i Ans IF er der fra i år stiftet en pris der gives til en frivillig i Ans IF der er under 18 år. Udvælgelsen foretages af hovedbestyrelsen i samarbejde med de udvalg der har U18 frivillige. Prisen gives til en person der har ydet en ekstraordinær indsats for Ans IF, det kan være som træner/hjælpetræner/instruktør, i udvalg eller som medhjælper til events. Med prisen følger en erkendelighed på 1000 kr. til brug ved en af vores sponsorer.

Vi kan desværre ikke hylde Årets unge Ans IF’er til vores Pramdragerfest som planlagt. Dog skal Årets U18 Ans IF’er ikke snydes for at blive hyldet.

Årets Unge Ans IF’er i 2019 er Liw Rosemarie Boel Nielsen.

Liw har i 2019 været hjælpetræner for Morten Skjødt for U9 håndboldpigerne, og for Thomas Sehested for U11 fodboldpigerne. Om Liw fortæller Morten og Thomas at hun altid tager et meget stort ansvar for holdet. Det foregår altid med et smil på læben og en meget positiv tilgang. Samtidig med Liw er meget pligtopfyldende er hun også omsorgsfuld. Hun går op i den enkelte har det godt, og opmærksom på hvem der har brug for et kram eller en ekstra hånd. Begge trænere fortæller også alle spillerne på deres hold er utrolig glade for Liw.

Vi er i Ans IF meget taknemmelige for Liw har tid til at hjælpe til i både håndbold og fodbold. Skulle man tro at Liw så er mindre engageret i studierne på Bjerringbro Gymnasium og alt hendes tid går op i at være træner, tager man ganske fejl.
Liws klasselærer Niels Dall og Hanne Høj fortæller følgende om Liw: Liw Rosemarie Boel Nielsen går i 1c på Bjerringbro Gymnasium og følger en primært sproglig studieretning. Igennem dette første år har Liw udvist en stor interesse og engagement i forhold til det faglige, hvilket udmønter sig i en meget stor fordybelse i hendes A-fag såvel som hele fagrækken. Hun blev dermed allerede i efteråret opfordret til at søge ind på ”Akademiet for talentfulde unge”, hvilket hun tog imod – og nu følger sideløbende med sin undervisning. Udover sin seriøse faglige tilgang er Liw også meget engageret i det sociale liv på skolen, og hendes altid positive tilgang og glade væsen har i både klassesammenhæng og i hendes adfærd i øvrigt en positiv indvirkning på hendes omgivelser. Vi kan som Liws klasselærere i den grad tilskrive os, at Liw hædres for sin måde at være på og sin ihærdige indsats på alle områder.
Så når vi andre tænker vi har travlt i vores dagligdag, eller ikke kan overskue at hjælpe til, så tænk på Liw, og tænk på alle de andre dygtige unge frivillige vi har i Ans IF. De, og ikke mindst Liw, er forhåbentlig vores fremtid i Ans IF. Så vi skal alle i Ans IF værne om vores unge frivillige så vi, når tiden kommer, kan give stafetten videre. Indtil da skal vi fortsætte med at støtte, uddanne og hjælpe dem så de får lyst til at overtage og udvikle Ans IF.
Så kære Liw, tusind tak for dit engagement i Ans IF. Tak for din måde at være på. Vi er heldige og taknemmelige for vi har dig i vores forening. Du er et eksempel til efterfølgelse. Vi glæder os rigtig meget til at se dig i trænerrollen for U9/10 fodboldpiger efter sommerferien.

 

På vegne hovedbestyrelsen
Morten Overgaard
Formand
Ans IF