Gymnastikopvisning søndag den 19. marts kl. 10-14
12. marts, 2017
Store Fodbolddag
15. marts, 2017
Vis alle

U12-drenge – vinder af Kredscup 2017!

Det ene af Ans IF’s U12-drengehold vandt i lørdags guld over Bording i Kreds cup finalen 2017, der blev spillet i Fælledhallen i Skanderborg. Den ene af holdets trænere, Vivi Lau, fortæller følgende om dagen:

Lørdag morgen tog 10 spændte drenge og forældre til Skanderborg for at spille kreds cup finale mod Bording. Vi kom i god tid, så der var plads til at lege med bolden i hallen og lige se det hele lidt an. Taktikken var klar – en masse overgange og et tacklende 6-0 forsvar. Drengene var klar – det samme var 20 forældre, bedsteforældre og søskende som havde taget turen til Fælledhallen. Vi startede godt og pressede dem med hurtigt spil frem af banen. Efter 5 min var vi foran 4-0. Det blev udbygget til en pauseføring på 10-4. Det blev en kamp, hvor der aldrig kom spænding om resultatet, og efter 50 min kunne vi hæve pokalen med en flot sejr på 21-10. Det var en kamp hvor alle bød ind og scorede samt en godt spillende målmand.

Der skal lyde et STORT TILLYKKE til alle drengene: Markus Hansen, Lasse Krarup, Oliver Blichfedt, Oliver Wittrock, Lucas Overgaard, Jacob Dahlmann, Philip Fangel, Niclas Weinrich, William Jensen, Simon Odgaard samt deres trænere Vivi Lau, Peter Blichfeldt, Sanne Overgaard og Linda Blichfeldt. GODT GÅET!

U12 kredscup 3

U12 kredscup 1