Oprykningskamp lørdag d. 31. okt. 13.30
28. oktober, 2015
Børnesvømning fredag holdene.
4. november, 2015
Vis alle

Stor sportslørdsg i Ans

Ans IF er her i dag involveret i 2 stor sportsbegivenheder som begge foregår omkring Ans Idræts og Kulturcenter. Fredag og Lørdag afvikles 6 og sidste afd. af DM i rally, hvor de lokale kører Christian Jensen fra Ans og Freddy Pedersen fra Bj. kan blive danmarksmestre.
På fodboldbanen ved siden af skal Ans IF`s førstehold i fodbold som spiller i serie 4 spille deres sidste kamp her i efteråret og det er ikke mindre en et topopgør mod Mammen og der står meget på spil for de 2 hold for kampen gælder også oprykning til serie 3 til foråret.
Før kampen har Mammen 3 point flere end Ans og der spilles om 3 point i hver kamp så med en sejr kan Ans også komme på 31 point og så er det noget med indbyrdes kampe m.m. der afgør hvem der rykker op.
Kampen starter kl. 13.30 på Ans Stadion så kom nu en tur derned og støt de lokale drenge. Ans stiller med fælgende spillere: Hans Henrik Saabye. Morten Bjelke, Emil Pedersen, Jan Mortensen, Preben Mikkelsen, Cristian Langballe, Frej Andersen, Jimmi Sørensen, Morten Bôttger, Torben Østergård, Mads Hansen, Daniel Rask, Mikkel Hansen og Rasmus Whilmensen