Indoor cycling opstart
26. september, 2019
Nyt fra Ans IF`s svømmeudvalg.
29. oktober, 2019
Vis alle

Opstart af esport – infomøde 19/11

Til alle interesserede i esport

Vi vil gerne invitere alle interessere børn fra 10 år og deres forældre til infoaften i Ans IF esport den 19. november kl. 19.00.

Her vil vi fortælle om vores nye esport projekt i Ans IF og på aftenen kan I møde en konsulent fra DIF som arbejder med esports foreninger rundt om i landet.

Vores formål med esport i Ans er at tilbyde et fantastisk fællesskab, hvor der kan dyrkes esport i en klub. Klubånd er et vigtigt ord for os, og vi går meget op i, at vores medlemmer får gode venskaber og stærke relationer i forbindelse med aktiviteten.
Vi vil gøre op med stereotypen om, at gamere sidder i en mørk kælder til langt ud på natten omringet af cola, energidrikke og fastfood.

Ans IF esport vil inkorporere fysisk aktivitet som en del af foreningsaktiviteten. Dette vil være en del af en normal træningsaften.

Der vil være obligatoriske informationsaftener, som handler om fysisk aktivitet og ergonomi. Begrundelsen er at hjælpe spillerne til at forstå vigtigheden af sund kost og motion, samt korrekt opsat bord, stol, skærm og belysning mv.

Vi er stadig i opstartsfasen men ønsker med infoaftenen at undersøge interessen for esport i området, så kom forbi den 19. november – det vil glæde os at se jer.

Træner
Vi søger også en erfaren gamer, som har lyst til at gå trænervejen i Ans IF esport. Du vil blive ansvarlig for den ugentlige undervisning af medlemmerne sammen med udvalget i Ans IF esport.

Skulle der være spørgsmål til infoaftenen eller til Ans IF esport, er man velkommen til at skrive til udvalgsmedlem Martin G. Riemenschneider på ansifesport@gmail.com eller ringe på mobil 29601049.