Julemarked i AICK 28. november
19. november, 2015
Ungdom opstart: onsdag d. 6. januar 2016
29. december, 2015
Vis alle

Oprykning til Jyllandsserien!

Ans IF’s førsteholdsdamer sikrede sig lørdag oprykning til Jyllandsserien efter en sejr på 24-21 over Hornsyld i Brædstrup Hallen. Det er over 30 år siden et damehold i Ans sidst har haft mulighed for at prøve kræfter med noget højere end serie 1, så det var en stor dag for dameafdelingen.

Holdet har spillet en god efterårssæson i serie 1, hvor de vandt 6 ud af 8 kampe. Det var dog først da sidste turneringskamp var vundet, og puljens nr 2 og 3 i deres indbyrdes kamp også havde hjulpet Ans’ damer med det rigtige resultat, at oprykningskampen var helt sikret.

Det var derfor med en vis spænding i maven at holdet drog til Brædstrup Hallen lørdag morgen for at møde Hornsyld. Men det blev til en drømmestart på kampen, hvor træner Camilla Wittrock og holdleder Mie Baggerman guidede damerne til en føring på 5-0 efter kun 8 minutter. Omkring halvlegen var Hornsyld oppe at true føringen lidt, men de sidste 10 minutter af kampen var Ans komfortabelt foran med 3-4 mål.

Sejren blev fejret i omklædningsrummet med sang og champagne og ifølge pålidelige kilder også senere om aftenen på det lokale værtshus i Ans, Stalden.

Vi ønsker damerne STORT TILLYKKE med oprykningen og glæder os til at følge dem i Jyllandsserien efter juleferien.

Billeder fra efter kampen:

IMG_1741 IMG_1736 IMG_1729