Træner søges til Dans
25. juli, 2013
3 ekstra kajakker i Søsport
15. august, 2013
Vis alle

Nyt tilbud fra Ans IF Svømning

Udløber af Ans If`s åben hus arr. i foråret i vort dejlig varmvandsbassing i Ans Idræts og Kulturcenter

I foråret 2013 havde vi et åben hus arr. hvor vore svømmeinstruktører stod for undervisning af voksne i alderen ca. 25-50 år som gerne ville have pulsen op inde i det varme vand.

Der mødte 12 op plus et par stykker var forhindret og vore instruktører Janni Pallesgaard og Lone Andersen stod for undervisning samt Birte Ulvmose og Anni Kjeldmand viste hvordan de underviser, så sveden sprang hurtig frem på panden af deltagerne, dog var der også tid til en kop kaffe og en lille konkurrance så tiden gik hurtig.

Alle var godt tilfredse med forløbet så det gav Janni og Lone blod på tanden så derfor har vi aftalt at vi vil tilbyde et hold, med dem som instruktører nu her til efteråret 13 (se mere på svømnings forside). og der kommer sikkert også et hold til at kører efter nytår, hvis der er interesse for det.

De er også tilmeldt et par kursuser her til efteråret for at lærer noget mere, så de har mange øvelse med, når de nu kommer til at undervise om Tirsdag fra kl. 19-20, og komner der mange, kan vi laver yderlig et hold fra 20-21 så det er bare med at komme til tasterne og tilmeldt sig.