Store Fodbolddag
15. marts, 2017
Badminton: Kristian fortsætter…
3. april, 2017
Vis alle

Håndboldbrag i hallen

Lørdag den 25. marts var der traditionen tro brag i hallen i AIKC. Det er altid en begivenhed børneholdene ser meget frem til; der er indløb til røg, lys og musik, navneopråb inden kampen og under kampen, hvis der bliver scoret eller gjort en ekstra god indsats, og efterfølgende kåring af kampens spiller og kampens detalje. Ja, så kommer man stort set ikke tættere på at føle sig som en rigtig BSV-spiller!

Alle hold fra U10-16 spillede hjemme den dag, og der var rigtig god opbakning fra forældre, bedsteforældre, venner og de andre hold. Forældre fra hvert hold havde bagt, så der var kage til alle spillere.

En stor tak skal lyde til alle, der var med til at bakke op om arrangementet. En særlig tak til Sport24 og Jyske Bank, der havde sponsoreret gaver til kampens spiller og kampens detalje, og til Grønbæk Blikkenslager, der havde stillet lys og røg til rådighed.

Brag i hallen var en af de sidste spilledage for børne/ungdomsholdene. Sæsonen går mod ende, de forskellige hold har deres egne små afslutninger, men alle glæder de sig til at skulle til afslutningsstævne, som officielt runder sæsonen af. U10-12 holdene skal til Brørup Cup, og U14-U16 skal til Kia Cup. Håndboldafdelingen ønsker alle rigtig god tur!

Glimt fra dagen med brag i hallen:

IMG_1631

IMG_1628

IMG_1630

IMG_1636

IMG_1635

IMG_1632

IMG_1634