Generalforsamling 25. februar kl. 19.00
25. februar, 2015
Ungdomshold ser frem til afslutningsstævner
26. februar, 2015
Vis alle

Håndboldbrag i hallen var en succes!

Selvom den 1. februar og det store håndboldbrag i AIKC efterhånden er ved at være nogle dage (og en vinterferie!) siden, fortjener dagen og de dertilhørende billeder stadig en plads her på siden!

Det var nemlig en super dag i håndboldens tegn og ikke mindst en oplevelse, som alle børneholdene havde set frem til. Der var blevet arrangeret kampe for alle U10-U14 drenge/pige-hold den dag, enten turnering eller træning, og alle kampe foregik med indløb til lys, røg og musik og efterfølgende kåring af kampens spiller og kampens detalje med uddeling af billetter til BSV-kampe, drikkedunke, håndklæder og T-shirts med påtrykt ‘kampens spiller’. En STOR TAK skal lyde til BSV, Sport 24 og Jyske Bank som sponsorerede alt dette! Også tak til alle børnene som kæmpede til sidste fløjt i alle kampe.

Det var også en dag, hvor der blev samarbejdet på kryds og tværs af holdene for at få det hele til at løbe af stabelen. U10 og U12 pigerne havde sørget for masser af dejlig hjemmebagt kage, så alle spillere kunne få et stykke kage efter deres kamp, og forældre og andre tilskuere kunne købe et stykke til kaffen (ifølge centerleder Axel Olsen var der mere end rigeligt med kage til hele dagen!). U10 og U12 drengene hjalp til med diverse opgaver i hallen i løbet af dagen, og U14 drengene styrede musik, røg, speaker og lys. Der var selvfølgelig også stor opbakning fra de forskellige holds trænere og holdledere, og ikke mindst alle de tilskuere, der var mødt op i hallen, og det var dejligt at opleve, hvordan en fælles indsats resulterede i en suveræn dag for alle børn og voksne og en oplevelse, som er vigtig for sportsånden i håndboldafdelingen og Ans IF.

Nedenfor kan ses nogle glimt fra dagen:

IMG_0980 IMG_0982 IMG_0983 IMG_0984 IMG_0986 IMG_0988 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA