Svømning efteråret 2021
16. maj, 2021
Gymnastik opstart uge 36
14. august, 2021
Vis alle

Håndbold åbner sæson 2021/2022

Det blev på alle måder en underlig afslutning på sidste sæson. Inden jul blev efterårssæsonens sidste træninger aflyst fra den ene dag til den anden, forårssæsonen kom aldrig i gang, og ingen nåede rigtig at få sagt ‘tak for sæsonen’ – vi ses til september’ til hinanden.

Men nu nærmer september sig, og det ser ud til, at håndboldsæsonen kan starte op igen – VI GLÆDER OS! Det bliver selvfølgelig under ordnede forhold, hvor børn og voksne stadig har fokus på at holde god afstand og spritter hænder. Vi følger selvfølgelig også retningslinjerne fra Dansk Håndbold Forbund, så vi sikrer os, at vi alle fortsat tager ansvar og passer på hinanden. I vil finde plakater i hallen, der vil hjælpe med til at minde hinanden om de fortsat gode retningslinjer, og har I spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte håndboldudvalget.

Vi har samlet en stor gruppe trænere, der vil stå klar til at tage imod jeres børn her til sæsonstart. De har glædet sig, og det håber vi også, jeres børn har. Husk at alle er velkomne til at komme og prøve at træne med 3 gange, inden der skal betales kontingent – uanset om dit barn har gået til håndbold før eller ej. Der er plads til alle!

I finder efterårets træningstider, trænere og opstartstidspunkter her.

Vi glæder os til at se jer i hallen!

 

Billede fra ‘Håndboldens dag’ efteråret 2019