Ans IF Håndbold

Sommerferien er forbi og vi er klar til at skyde håndboldsæsonen 2018/19 i gang. Endnu en gang står en stor flok frivillige trænere klar til at tage imod gamle såvel som nye spillere på de enkelte hold. Nærmere info om trænere, træningstider og opstartsdatoer for de forskellige hold kan findes i fanen Hold og træningstider. Link til kampprogrammer for seniorspillere kan findes på DHF’s hjemmeside (link hertil nedenfor  under ‘Stævner og turneringer’).

Det kræver en lang række frivillige trænere og ledere at drive en håndboldafdeling, og vi opfordrer alle spillere og forældre til at bakke mest mulig op omkring disse frivillige, der brænder for at dygtiggøre håndboldspillere i alle aldre og give alle en spændende håndboldsæson i Ans IF.

I håndboldafdelingen spiller vi for at vinde, men samtidig sætter vi det holdmæssige i højsæde. Det skal være både håndboldmæssig lærerigt og socialt udviklende at spille håndbold i Ans IF.

Vi glæder os til et godt samarbejde, og håber at jeres barn/jer selv får en god oplevelse ud af at spille håndbold i Ans IF.

Vi ses i hallen!

 

Håndboldudvalget
Ans IF


 

dhf

Stævner og turneringer

Resultater og stilinger for klubbens hold
Kommende kampe i Ans Idræts- & Kulturcenter
Kommende kampe i Ans Hallen